Твій ідеальний рецепт

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»

Для коржів:

  • 450 г моркви
  • 40 г вівсяних висівок
  • 50 г кукурудзяного борошна
  • 10 г кукурудзяного крохмалю
  • 3 яйця
  • 1 ч. ложку розпушувача
  • замінник цукру чи мед (за смаком)
  • щіпку солі
  • 1 ст. ложку цедри лимона
  • 1 ч. ложку кориці
  • мускатний горіх (за смаком).

Для крему:

  • 400 г сиру "Надуги" ТМ Щедрик
  • 150 г йогурту без наповнювача 3,5% ТМ Щедрик
  • 5-7 г желатину
  • лимонну цедру (за смаком)
  • 1 ч. ложку екстракту ванілі чи ваніліну
  • рідкий мед чи цукрову пудру (за смаком).

Приготування

Для приготування коржів змішайте борошно, висівки і крохмаль, додайте мілко натерту моркву і залиште на 5-10 хв.Тим часом додайте трохи води до желатину (якщо води багато, після набухання желатину воду злийте). В тісто додайте яйця, розпушувач тіста, трохи солі, лимонної цедри, кориці, мускатного горіху, ретельно змішайте і знову залиште на 5 хв. Випікайте коржі при температурі 180 градусів протягом 20-30 хв. Для начинки добре змішайте творог та йогурт (можна за допомогою блендера), додайте цедру, ванілін та підсолоджувач, з'єднайте з желатином і знову гарненько перемішайте. Коли коржі остигнуть, перемажте їх творожно-йогуртовою начинкою і дайте тортику постояти.

Інші рецепти

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Детальніше 

Гарбузово-йогуртовий пиріг

Детальніше 

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Яблучний салат з бринзою та апельсиновим топінгом

Детальніше 

Салат з язика

Детальніше 

Замовте дзвінок