Твій ідеальний рецепт

Моркв'яні міні-бургери

Моркв'яні міні-бургери

(з розрахунку на 10 міні-бургерів):

  • 1 багет
  • 2 великих морквини
  • 200 г сиру "Рівненський" ТМ Щедрик
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. кукурудзяного борошна
  • 10 листків салату
  • 10 ч. л. салатного соусу ТМ "Fresh Dressing" "Імбир + Кунжут"

Приготування

Для початку відваріть моркву в шкірці в підсоленій воді. Потім відріжте 10 шматочків багету і підсушіть їх хвилин 10 в духовці при температурі 200 градусів. Моркву очистіть, сир натріть на крупній тірці, затім додайте яйця і добре перемішайте "фарш". Сформуйте 10 міні-бургерів, обваліть їх в в борошні і обсмажте на змащеному маслом грилі (чи пательні) до рум'яної скоринки з обох боків. На шматок багету капніть краплинкою соусу, покладіть лист салату, зверху - гарячий моркв'яно-сирний бургер, а поверх нього - решту салатного соусу. При бажанні прикрасьте бургер зернятами кунжуту.

Інші рецепти

Салат «М’ясний» з хурмою

Детальніше 

Оселедець по-польськи

Детальніше 

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі

Детальніше 

Сирний салат з виноградом

Детальніше 

Солодкі йогуртові оладки

Детальніше 

Замовте дзвінок