Твій ідеальний рецепт
Мішечки з листкового тіста з маринованою Моцарелою із грецьким соусом «Цацики»
- головка (приблизно 400-500 г) Моцарели ТМ Щедрик
- 400 г листкового тіста (в ідеалі тісто Філо)
- 1 жовток яйця
- мед, тим’ян, оливкова олія для маринаду
Для соусу «Цацики»:
- 250 г салатного йогурту ТМ Щедрик
- 2 невеликих маринованих огірка ТМ Щедрик
- маленький пучок петрушки та кропу
- 1-2 зубчика часнику, сіль, перець за смаком
Приготування
Моцарелу наріжте кубиками і замаринуйте з медом, тим’яном та оливковою олією протягом 30 хв. Листкове тісто наріжте однаковим квадратами і змажте збитим жовтком. У центр кожного квадатика покладіть по шматочку маринованого сиру і заверніть краї так, щоб вийшли мішечки.
Тепер приготуйте грецький соус «Цацики». Огірки натріть на крупній тертці та відіжміть сік. Зелень дрібно нашинкуйте. Змішайте огірки та зелень у мисці з салатним йогуртом. Додайте до соусу дрібно нарізаний часник. Посоліть і поперчіть за смаком. Готовий соус поставте у холодильник на декілька годин.
Смакуйте мішечки з Моцарелою, вмочаючи у соус «Цацики».