Твій ідеальний рецепт

«Міні-кіш» з кабачком і шпинатом

«Міні-кіш» з кабачком і шпинатом

Для тіста:

  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик/li>
  • 150 г борошна
  • 25 мл молока ТМ Щедрик
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ч.л. розпушувача.

Для начинки:

  • 1/2 кабачка
  • 1 яйце
  • 50 г сметани ТМ Щедрик
  • невеликий пучок шпинату
  • 50 г сиру «Рівненський» ТМ Щедрик
  • сіль і чорний перець за смаком.

Приготування

Змішайте розм’якшене масло з молоком, додайте борошно і сіль з розпушувачем та замісіть тісто. Розділіть його на кілька частин, розкачайте до 2–3 мм і розкладіть у формочки, сформувавши коржі з високими бортиками. Поставте випікатися в розігрітій до 200’ духовці на 5 хв. Яйце збийте зі сметаною, додайте сіль і чорний перець. Витягніть формочки, розкладіть у них кабачки із дрібно нашинкованим шпинатом (можна взяти заморожений, заздалегідь облити його окропом і відтиснути зайву воду), залити соусом і посипати тертим сиром. Заготовки поставте в духовку ще на 15–20 хв.

Інші рецепти

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Детальніше 

Печінковий торт з фетою

Детальніше 

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Вершкове різотто з куркою, овочами і сиром

Детальніше 

Легка грецька закуска «Саганакі»

Детальніше 

Замовте дзвінок