Твій ідеальний рецепт

«Міні-кіш» з кабачком і шпинатом
Для тіста:
- 100 г вершкового масла ТМ Щедрик/li>
- 150 г борошна
- 25 мл молока ТМ Щедрик
- 1/2 ч.л. солі
- 1 ч.л. розпушувача.
Для начинки:
- 1/2 кабачка
- 1 яйце
- 50 г сметани ТМ Щедрик
- невеликий пучок шпинату
- 50 г сиру «Рівненський» ТМ Щедрик
- сіль і чорний перець за смаком.
Приготування
Змішайте розм’якшене масло з молоком, додайте борошно і сіль з розпушувачем та замісіть тісто. Розділіть його на кілька частин, розкачайте до 2–3 мм і розкладіть у формочки, сформувавши коржі з високими бортиками. Поставте випікатися в розігрітій до 200’ духовці на 5 хв. Яйце збийте зі сметаною, додайте сіль і чорний перець. Витягніть формочки, розкладіть у них кабачки із дрібно нашинкованим шпинатом (можна взяти заморожений, заздалегідь облити його окропом і відтиснути зайву воду), залити соусом і посипати тертим сиром. Заготовки поставте в духовку ще на 15–20 хв.
Інші рецепти

Домашні іриски
Детальніше
Бурякові млинці на ряжанці
Детальніше
Картопля, запечена з бринзою та сиром з прянощами
Детальніше
Гарбузово-йогуртовий пиріг
Детальніше