Твій ідеальний рецепт

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

  • 1 кг свинини
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 2 гілочки чебрецю
  • 200 г соусу «Вишня з перцем» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 100 г червоного сухого вина
  • сіль, перець - за смаком.


Приготування

Свинину поріжте на порційні шматочки шириною 2-3 см. На 30 хвилин замаринуйте в оливковій олії і чебреці.

На дуже розігрітій сковороді обсмажте медальйони з обох боків по 2-3 хвилини. Перевертати краще щипцями чи лопаткою, щоб не пошкодити м’ясо і з нього не витік сік.

Викладіть медальйони у форму для випікання, залийте червоним сухим вином і соусом «Вишня з перцем» і на 10 хвилин поставте у розігріту до 170 градусів духовку. Готово!

Інші рецепти

Фінський пиріг

Детальніше 

Рулетики з форелі з огірками та солоною сирковою масою

Детальніше 

Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Детальніше 

Закуска з Рікоти та червоної риби у сирних кошиках

Детальніше 

Торт «Сметанник»

Детальніше 

Замовте дзвінок