Твій ідеальний рецепт

Люля-кебаб з індички із соусом «Слива зі спеціями»

Люля-кебаб з індички із соусом «Слива зі спеціями»

  • 500 г індичого філе
  • 2 середні ріпчасті цибулини
  • 2 ст. л. підсоленого масла ТМ Щедрик
  • 100 г соусу «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 2 яйця
  • сіль, перець чорний мелений
  • дерев’яні шпажки

Приготування

Замочіть шпажки у холодній воді на годину, щоб при запіканні шпажки не горіли і м’ясо до них не приставало. Філе індички перекрутіть на м’ясорубці, подрібніть цибулю.

Вийміть з холодильника підсолене масло і дайте йому розм’якнути. Змішайте фарш з індичого філе з цибулею, додайте підсолене масло і яйця. Посоліть, поперчіть і перемішайте до однорідності. Поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.

Змочивши руки в гарячій воді, обліпіть шпажки фаршем, що вийшов, у вигляді невеликих котлеток.

Викладіть шпажки з люля-кебаб на деко і поставте у розігріту до 180 градусів духовку (можна також увімкнути режим «гриль» в духовці). Запікайте до золотистого кольору, приблизно хвилин 20, декілька разів перевернувши.

Подавайте до столу із соусом «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик. Смачного!

Інші рецепти

Карпаччо з буряка

Детальніше 

Дієтичні оладки на кефірі

Детальніше 

Суфле з риби кінг-кліп

Детальніше 

Моркв’яні оладки

Детальніше 

Смачний крем для «Наполеону»

Детальніше 

Замовте дзвінок