Твій ідеальний рецепт

Люля-кебаб з індички із соусом «Слива зі спеціями»

Люля-кебаб з індички із соусом «Слива зі спеціями»

  • 500 г індичого філе
  • 2 середні ріпчасті цибулини
  • 2 ст. л. підсоленого масла ТМ Щедрик
  • 100 г соусу «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 2 яйця
  • сіль, перець чорний мелений
  • дерев’яні шпажки

Приготування

Замочіть шпажки у холодній воді на годину, щоб при запіканні шпажки не горіли і м’ясо до них не приставало. Філе індички перекрутіть на м’ясорубці, подрібніть цибулю.

Вийміть з холодильника підсолене масло і дайте йому розм’якнути. Змішайте фарш з індичого філе з цибулею, додайте підсолене масло і яйця. Посоліть, поперчіть і перемішайте до однорідності. Поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.

Змочивши руки в гарячій воді, обліпіть шпажки фаршем, що вийшов, у вигляді невеликих котлеток.

Викладіть шпажки з люля-кебаб на деко і поставте у розігріту до 180 градусів духовку (можна також увімкнути режим «гриль» в духовці). Запікайте до золотистого кольору, приблизно хвилин 20, декілька разів перевернувши.

Подавайте до столу із соусом «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик. Смачного!

Інші рецепти

Соус «Бешамель» із сиром

Детальніше 

Пряне лавандове печиво «Мадлен»

Детальніше 

Домашня начинка із «Надуг»

Детальніше 

Напій на основі вареного згущеного молока ТМ Щедрик

Детальніше 

Сирний суп з білим вином

Детальніше 

Замовте дзвінок