Твій ідеальний рецепт

Цибулевий пиріг від рівнянки Галини Ткач

Цибулевий пиріг від рівнянки Галини Ткач

Для домашнього листкового тіста

  • 200 г масла ТМ Щедрик
  • 2 склянки борошна
  • 1 ч.л.солі
  • 100 мл охолодженої (не крижаної) води

Начинка для пирога

  • цибуля 3-4 шт. (вел.розміру)
  • яйця 3 шт.
  • сир «Рівненський» ТМ Щедрик 200-300 г.

Приготування

Замісіть тісто за допомогою масляних прямокутників. Якщо є можливість, лишіть тісто на ніч у холодильнику. Для начинки підсмажте цибулю напівкільцями, охолодіть. Яйця збийте. Сіль, перець, натертий сир і підсмажену цибулю змішайте з яйцями. Начинка готова!
Формуємо пиріг. Половину тіста розкачайте тоненько, покладіть на деко застелене пергаментом, викладіть начинку. Решту тіста теж розкачайте і закрийте начинку. Краї акуратно «защипіть». Змастіть яйцем, посипте цільним коріандром та італійськими травами. Випікайте 25–35 хв при 200°. Завдяки тісту пиріг виходить легкої текстури з ароматною серединкою. Цей пиріг чудово підійде як основна страва, або як класна заміна в’їдливим бутербродам на святковому столі.

Інші рецепти

Швидкі фаршировані перці

Детальніше 

Різото з куркою і двома сирами

Детальніше 

Крем-брюле на вершках 35% ТМ Щедрик

Детальніше 

Бездріжджова шоколадна паска

Детальніше 

Карпаччо з буряка

Детальніше 

Замовте дзвінок