Твій ідеальний рецепт

Лимонний кекс

Лимонний кекс

  • 100 г солодкого йогурту без наповнювача ТМ Щедрик
  • 4 яйця
  • 35 мл сиропу «Лайм» ТМ Щедрик
  • 2 ст.л. цедри лимона в пряному сиропі ТМ Щедрик
  • 100 г цукру
  • 2 ст.л. лимонних цукатів
  • 20 мл сиропу «Французька ваніль» ТМ Щедрик
  • 300 г борошна вищого ґатунку
  • пакетик розпушувача
  • 40 г підсирного масла ТМ Щедрик

Приготування

Підготуйте всі інгредієнти.

Змішайте сухі інгредієнти в мисці. Яйця розділіть на білки та жовтки. Жовтки збийте з йогуртом і сиропом. Білки збийте з цукром і цедрою. Усі частини з’єднайте й вимішайте. Форму змажте маслом і посипте цукром. Викладіть тісто. Дайте настоятися 15 хвилин.

Випікайте за температури 180 градусів 40—50 хвилин, до готовності.

Інші рецепти

Люля-кебаб з індички із соусом «Слива зі спеціями»

Детальніше 

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

«Пташине молоко»

Детальніше 

Печінковий торт з фетою

Детальніше 

Апельсиново-шоколадний торт із пряним ароматом коньяку

Детальніше 

Замовте дзвінок