Твій ідеальний рецепт
Лимонний кекс
- 100 г солодкого йогурту без наповнювача ТМ Щедрик
- 4 яйця
- 35 мл сиропу «Лайм» ТМ Щедрик
- 2 ст.л. цедри лимона в пряному сиропі ТМ Щедрик
- 100 г цукру
- 2 ст.л. лимонних цукатів
- 20 мл сиропу «Французька ваніль» ТМ Щедрик
- 300 г борошна вищого ґатунку
- пакетик розпушувача
- 40 г підсирного масла ТМ Щедрик
Приготування
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте сухі інгредієнти в мисці. Яйця розділіть на білки та жовтки. Жовтки збийте з йогуртом і сиропом. Білки збийте з цукром і цедрою. Усі частини з’єднайте й вимішайте. Форму змажте маслом і посипте цукром. Викладіть тісто. Дайте настоятися 15 хвилин.
Випікайте при температурі 180 градусів 40—50 хвилин до готовності.