Твій ідеальний рецепт

Лимонний семіфредо

Лимонний семіфредо

  • 5 яєчних жовтків
  • 150 г цукру
  • 350 мл вершків 35% ТМ Щедрик
  • цедра двох лимонів
  • сік 1/2 лимона
  • 50 мл сиропу лайм ТМ Щедрик (який потім відмінно смакуватиме в лимонадах і чаях)

Приготування

З лимонів зніміть цедру, змішайте з яєчними жовтками, цукром, соком та сиропом. Збивайте на водяній бані, поки суміш не посвітліє і не почне густіти.

Охолодіть, збиваючи на льодяній бані. Окремо збийте в круту піну вершки. Змішайте дві суміші і викладіть в форму.

Приберіть в морозильну камеру на 4 години. Ріжте гарячим ножем, при подачі полийте улюбленим топінгом (рекомендуємо шоколад, ірландський крем, малину, апельсин чи лимон).

Інші рецепти

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

Детальніше 

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»

Детальніше 

Яйця зі смаком Карбонари

Детальніше 

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Замовте дзвінок