Твій ідеальний рецепт

Лимонний семіфредо

Лимонний семіфредо

  • 5 яєчних жовтків
  • 150 г цукру
  • 350 мл вершків 35% ТМ Щедрик
  • цедра двох лимонів
  • сік 1/2 лимона
  • 50 мл сиропу лайм ТМ Щедрик (який потім відмінно смакуватиме в лимонадах і чаях)

Приготування

З лимонів зніміть цедру, змішайте з яєчними жовтками, цукром, соком та сиропом. Збивайте на водяній бані, поки суміш не посвітліє і не почне густіти.

Охолодіть, збиваючи на льодяній бані. Окремо збийте в круту піну вершки. Змішайте дві суміші і викладіть в форму.

Приберіть в морозильну камеру на 4 години. Ріжте гарячим ножем, при подачі полийте улюбленим топінгом (рекомендуємо шоколад, ірландський крем, малину, апельсин чи лимон).

Інші рецепти

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Детальніше 

Бургер з яловичиною

Детальніше 

Легкий йогуртовий торт

Детальніше 

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Детальніше 

Стейк у кленовому сиропі з журавлиновим соусом

Детальніше 

Замовте дзвінок