Твій ідеальний рецепт

Легкий йогуртовий торт

Легкий йогуртовий торт

  • 300 г натурального йогурту ТМ Щедрик
  • 300 мл молока ТМ Щедрик
  • 1 ст. ложка лимонного соку
  • 1 ст. ложка какао-порошку
  • цукор за смаком
  • наповнювач ТМ Щедрик зі шматочками ягід та фруктів на ваш вибір

Приготування

Желатин залийте молоком і залиште на 10–15 хв. Поставте молоко на плиту та нагрівайте, не доводячи до кипіння, постійно помішуте, поки желатин не розтане. Суміш зніміть з вогню і дайте охолонути. Йогурт кімнатної температури збивайте міксером, додайте цукор (хоча наш йогурт й так солодкий) та сік лимону. Продовжуйте збивати до отримання однорідної маси. Дуже тоненьким струменем влийте в суміш молоко з желатином, постійно помішуючи. Продовжуйте збивати суміш. ¼ частину йогуртової суміші відділіть, а в ту, що залишилась додайте какао-порошок (просіяний). Ретельно перемішайте, перелийте в гарну форму і поставте в морозильну камеру на 15 хв. Дістаньте форму, зверху полийте тією масою з йогурта, що залишилася і поставте торт в холодильник до повного затвердіння. Рекомендуємо покрити шаром наповнювача зі шматочками ягід та фруктів Щедрик на ваш вибір! Оберіть свій смак серед нашого розмаїття — абрикос, ананас, банан, вишня, ківі, лісова ягода, малина, персик, полуниця, чорна смородина.

Інші рецепти

Сирна паска з цукатами і вареними жовтками

Детальніше 

Лимонний семіфредо

Детальніше 

Теплий гарбузовий салат з фетою 

Детальніше 

Закуска «Ялинкові кульки»

Детальніше 

Суп Вішисуаз

Детальніше 

Замовте дзвінок