Твій ідеальний рецепт

Легка грецька закуска «Саганакі»

Легка грецька закуска «Саганакі»

  • 250 г бринзи ТМ Щедрик
  • 1 яйце
  • 100 г пшеничного борошна
  • 1 ч. ложка орегано
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • 2 помідори.

Приготування

Бринзу напереродні вимочіть протягом ночі в молоці, аби забрати зайву сіль. Перед приготуванням поріжте сир на 8 шматків у вигляді невеличких прямокутників (приблизно 5 на 10 см і товщиною у 1 см). Збийте яйце з орегано, шматочки сиру вмокніть в яйце і тоді в борошно. Обсмажте сир з обох боків в олії до утворення золотистої скоринки. Готовий сир викладіть на блюдо, чергуючи з порізаними кільцями помідорів (як італійський «Капрезе»). Готову закуску поперчіть, додайте листя салату (смакує з салатом фрізе) і подавайте до столу. За бажанням полийте рідким медом.

Інші рецепти

Французький рататуй з двома видами сиру

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Фруктові кекси

Детальніше 

Гарбуза, запечена з сиром

Детальніше 

Сирна паска з цукатами і вареними жовтками

Детальніше 

Замовте дзвінок