Твій ідеальний рецепт

Лазанья «аль форно»

Лазанья «аль форно»

  • 200 г шампіньйонів
  • невеликий пучок базиліку
  • 2 штуки червоного солодкого перцю
  • 400 г м’ясного фаршу
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • 4 ст. л. томатної пасти
  • сіль та перець чілі за смаком
  • 250 мл овочевого бульйону
  • 12 шт. готових сухих листів лазаньї
  • 200 г сметани ТМ Щедрик
  • 200 г сиру “Рівненський. Агропереробка” тривалого визрівання

Приготування

Шампіньйони очистіть і поріжте пластинками. Перець розріжте на 4 частини, видаліть серцевину, наріжте смужками. Базилік помийте і подрібніть. Розігрійте в сковороді олію і обсмажте фарш до розсипчастого стану. Додайте гриби, перець, томатну пасту і базилік. Приправте сіллю, перцем та чілі. Залийте овочевим бульйоном і на повільному вогні дайте проваритися протягом 5 хвилин. Розігрійте духовку до 200 градусів. Форму для запікання змажте маслом. Викладіть 3 листи лазаньї, тоді 1/3 начинки. Далі – другий шар лазаньї і ще 1/3 начинки. Повторіть втретє і накрийте четвертим шаром лазаньї. Змажте зверху сметаною і посипте сиром. Випікайте протягом 40 хвилин.

Інші рецепти

Йогуртово-полуничне желе

Детальніше 

Дієтичний рецепт хачапурі

Детальніше 

Паска «Царська» заварна

Детальніше 

Солоні млинці з кропом, сиром та часником

Детальніше 

Дієтична куряча грудинка

Детальніше 

Замовте дзвінок