Твій ідеальний рецепт

Пряне лавандове печиво «Мадлен»

Пряне лавандове печиво «Мадлен»

  • 600 г борошна пшеничного
  • 5 г розпушувача тіста
  • 5 г солі
  • 40 мл сиропу «Лаванда» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 15 г «Цедри апельсина в пряному сиропі» і декілька ложок цього ж сиропу ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 80 г розтопленого масла ТМ Щедрик
  • 50 г вершків 10% ТМ Щедрик
  • збите куряче яйце

Приготування

Змішайте 400 г борошна, розпушувач та сіль. Додайте розтоплене масло, збите яйце, вершки, сироп «Лаванда» та «Цедру апельсина у пряному сиропі» разом із сиропом. Усе гарненько перемішайте до однорідності, а тоді поступово додайте ще 200 г борошна, при цьому вимішуючи руками. Коли тісто буде готове, розкачайте його і виріжте формочками печиво.

Тепер викладіть печиво на деко, застелене пергаментом, і випікайте 5-7 хвилин в духовці при 180 градусах. Такий десерт ну точно перенесе вас десь в романтичні поля Провансу!

Інші рецепти

Шоколадні млинці на йогурті

Детальніше 

Суп-пюре з цвітної капусти

Детальніше 

Сирна паска з цукатами і вареними жовтками

Детальніше 

Торт з вафлі від директора з розвитку ТМ Щедрик Марії Рудомської-Воронцової

Детальніше 

Сирний суп з білим вином

Детальніше 

Замовте дзвінок