Твій ідеальний рецепт
Пряне лавандове печиво «Мадлен»
- 600 г борошна пшеничного
- 5 г розпушувача тіста
- 5 г солі
- 40 мл сиропу «Лаванда» ТМ Щедрик (Новинка!)
- 15 г «Цедри апельсина в пряному сиропі» і декілька ложок цього ж сиропу ТМ Щедрик (Новинка!)
- 80 г розтопленого масла ТМ Щедрик
- 50 г вершків 10% ТМ Щедрик
- збите куряче яйце
Приготування
Змішайте 400 г борошна, розпушувач та сіль. Додайте розтоплене масло, збите яйце, вершки, сироп «Лаванда» та «Цедру апельсина у пряному сиропі» разом із сиропом. Усе ретельно перемішайте до однорідності, а тоді поступово додайте ще 200 г борошна, вимішуючи руками. Коли тісто буде готове, розкачайте його і виріжте формочками печиво.
Тепер викладіть печиво на деко, застелене пергаментом, і випікайте 5-7 хвилин в духовці при 180 градусах. Такий десерт точно перенесе вас десь в романтичні поля Провансу!