Твій ідеальний рецепт

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі

  • 6 курячих стегенець
  • 250 г соусу «Томат з базиліком» ТМ Щедрик
  • 10 г суміші перців у горошку
  • 5 г паприки меленої
  • 40 мл сухого червоного вина
  • 50 г підсирного масла ТМ Щедрик
  • 15 г меду
  • 30 мл олії
  • 1 цибулина
  • 20 г петрушки
  • 4 зубці часнику

Приготування

Підготуйте всі інгредієнти.

Суміш перців підсушіть на гарячій пательні до появи яскравого аромату. Розітріть в ступці.

Приготуйте маринад: змішайте перець, натертий часник, мед, натерту цибулю, паприку й подрібнену петрушку.

Додайте до маринаду соус і вино.

Стегна натріть маринадом і залиште щонайменше на дві години.

Запікайте за температури 200 градусів 40-45 хвилин до готовності (або на грилі чи шампурах).

Інші рецепти

Дієтичні творожно-вівсяні млинці

Детальніше 

Курячі крильця Баффало

Детальніше 

Качине філе з вишнями

Детальніше 

Оселедець по-польськи

Детальніше 

Домашній хліб

Детальніше 

Замовте дзвінок