Твій ідеальний рецепт

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі

  • 6 курячих стегенець
  • 250 г соусу «Томат з базиліком» ТМ Щедрик
  • 10 г суміші перців у горошку
  • 5 г паприки меленої
  • 40 мл сухого червоного вина
  • 50 г підсирного масла ТМ Щедрик
  • 15 г меду
  • 30 мл олії
  • 1 цибулина
  • 20 г петрушки
  • 4 зубці часнику

Приготування

Підготуйте всі інгредієнти.

Суміш перців підсушіть на гарячій пательні до появи яскравого аромату. Розітріть в ступці.

Приготуйте маринад: змішайте перець, натертий часник, мед, натерту цибулю, паприку й подрібнену петрушку.

Додайте до маринаду соус і вино.

Стегна натріть маринадом і залиште щонайменше на дві години.

Запікайте за температури 200 градусів 40-45 хвилин до готовності (або на грилі чи шампурах).

Інші рецепти

Крем-брюле

Детальніше 

Печиво «Серця»

Детальніше 

Картопля, запечена зі сметаною та спеціями

Детальніше 

Салат «М’ясний» з хурмою

Детальніше 

Риба зі сметаною та соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Замовте дзвінок