Твій ідеальний рецепт

Курячі крильця Баффало

Курячі крильця Баффало

  • 4 курячих крильця
  • 60 г соус «Барбекю» ТМ Щедрик (НОВИНКА)
  • 15 г меду (орієнтовно столова ложка)
  • сіль, паприка, кмин, карі за смаком

Приготування

Вимийте і висушіть крильця. Змішайте соус «Барбекю», мед і спеції.

Замаринуйте курячі крильця в соусі.

Запікайте при температурі 200 ° С 40-45 хвилин до готовності.

Інші рецепти

Рулет із шпинату і крем-сиру

Детальніше 

Рулетики з сиром і журавлиною

Детальніше 

Грузинський легкий суп «Мацоні»

Детальніше 

Пряний угорський вишневий суп

Детальніше 

Замовте дзвінок