Твій ідеальний рецепт

Курячі крильця Баффало

Курячі крильця Баффало

  • 4 курячих крильця
  • 60 г соус «Барбекю» ТМ Щедрик (НОВИНКА)
  • 15 г меду (орієнтовно столова ложка)
  • сіль, паприка, кмин, карі за смаком

Приготування

Вимийте і висушіть крильця. Змішайте соус «Барбекю», мед і спеції.

Замаринуйте курячі крильця в соусі.

Запікайте при температурі 200 ° С 40-45 хвилин до готовності.

Інші рецепти

Хачапурі по-імеретинськи

Детальніше 

Тушкований кролик із соусом «Чорна мородина з прянощами»

Детальніше 

Макаронна запіканка з м’ясним фаршем

Детальніше 

Тарт "Татен"

Детальніше 

Закуска з персиків

Детальніше 

Замовте дзвінок