Твій ідеальний рецепт

Курка з картоплею під сиром

Курка з картоплею під сиром

500 г картоплі

500 г курячої гомілки

500 г молока ТМ Щедрик

50 г масла ТМ Щедрик

2 ст.л. рослинної олії

упаковка сиру “Рівненський. Агропереробка” тривалого визрівання

Приготування

Обсмажте курку в олії до напівготовності. Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів. Змажте форму чи глибоке деко маслом, викладіть картоплю нашинковану тоненькими кружельцями, викладіть гомілку, залийте частиною молока та посипте половиною натертого сиру. Тоді поверху викладіть ще один шар картоплі, залийте молоком, що лишилося і посипте сиром. Запікайте протягом 40-60 хвилин до готовності.

Інші рецепти

Вівсяне печиво з медом

Детальніше 

Торт «Сметанник»

Детальніше 

Грузинський легкий суп «Мацоні»

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Болгарський кисломолочний суп «Таратор»

Детальніше 

Замовте дзвінок