Твій ідеальний рецепт

Курячі нагетси із соусом «Журавлина»

Курячі нагетси із соусом «Журавлина»

  • 600 г курячого філе
  • 1 склянка води
  • півсклянки (100 мл) кус-кусу
  • чорний мелений перець, кумин (зіра),
  • сіль – за смаком
  • півсклянки (100 мл) кукурудзяного або житнього борошна
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 2 курячих яйця
  • 100 г сиру «Рівненський» ТМ Щедрик
  • соус «Журавлина» ТМ Щедрик (Новинка!) для подачі

Приготування

Викладіть кус-кус у простору, попередньо прогріту миску і залийте киплячою водою. Накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин. Коли крупа охолоне, додайте перець, кумин (зіру) і сіль.

Розігрійте духовку до 180 градусів, розстеліть на дечці пергамент для випікання. У мисці змішайте борошно, крохмаль і півложки солі. Перемішайте, щоб суміш вийшла однорідною. На дрібній тертці натріть сир «Рівненський» і змішайте з сухою сумішшю.

В іншій мисці збийте яйця. Куряче філе наріжте на полоски (шириною 1 см, довжиною 2,5-3 см). Обваляйте кожен шматочок м’яса спочатку в борошняно-сирній суміші, тоді в яєчній, а після того – в кус-кусі. Викладайте шматочки на деко і випікайте 20-25 хвилин, поки курка не підрум’яниться. Смакуйте, вмочуючи кожен нагетс у журавлиновий соус.

Інші рецепти

Хачапурі по-імеретинськи

Детальніше 

Кіноа з овочами і соусом «Томат з базиліком»

Детальніше 

Сирна запіканка

Детальніше 

Паста «алла норма»

Детальніше 

Холодний борщ на заквасці

Детальніше 

Замовте дзвінок