Твій ідеальний рецепт

Тушкований кролик із соусом «Чорна мородина з прянощами»

Тушкований кролик із соусом «Чорна мородина з прянощами»

  • 600 г м’яса кролика
  • 100 г соусу «Чорна смородина з прянощами» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 0,5 ст. л. солі
  • 70 г масла ТМ Щедрик
  • склянка (200 мл) холодної води

Приготування

М’ясо кролика завчасно підготуйте, помийте і розділіть на невеликі шматочки. Цибулю почистіть та дрібно наріжте.

На сковороді розтопіть масло і обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору. У сковороду додайте м’ясо кролика і обсмажуйте протягом 10 хвилин на середньому вогні.

Тоді додайте до м’яса соус «Чорна смородина з прянощами», посоліть, додайте склянку холодної води, гарно перемішайте і тушкуйте під кришкою на середньому вогні ще 35-40 хвилин.

Тушкований кролик із соусом «Чорна смородина з прянощами» готовий, смачного!

Інші рецепти

Печінкові млинці з бринзою

Детальніше 

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

Детальніше 

Смажений сир «Адигейський»

Детальніше 

Салат з язика

Детальніше 

Картопля, запечена зі сметаною та спеціями

Детальніше 

Замовте дзвінок