Твій ідеальний рецепт

Крем-брюле

Крем-брюле

  • 400 г вершків 10% ТМ Щедрик (2 стаканчика)
  • 5 яєчних жовтків
  • 50 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 30 г цукру
  • 150 г вареного згущеного молока ТМ Щедрик
  • коричневий цукор для карамелі

Приготування

В каструлі розігрійте вершки з маслом, додайте варене згущене молоко, ретельно вимішайте суміш до повного розчинення. Тим часом добре збийте жовтки з цукром. Масу зі згущівки і вершків доведіть до кипіння, дайте трохи охолонути. Тоді влийте в миску з яйцями, при цьому швидко вимішуючи аби не утворилися грудочки. Духовку розігрійте до 150', розлийте суміш у формочки. Підготуйте водяну баню — в форму для випічки чи глибоке деко налийте води. Поставте формочки в баню і випікайте приблизно годину, після того дайте остигнути і поставте в холодильник. Для красивої карамельної скоринки перед подачею посипте десерт цукром і обпаліть (можна зробити це в духовці в режимі гриль).

Інші рецепти

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Детальніше 

Салат з альбумінним сиром «Надуги» та редисом

Детальніше 

Скумбрія, запечена з салатним йогуртом і лимоном

Детальніше 

Паска на кефірі

Детальніше 

Авторський рецепт гарбузової каші від Марії Рудомської

Детальніше 

Замовте дзвінок