Твій ідеальний рецепт

Кіноа з овочами і соусом «Томат з базиліком»

Кіноа з овочами і соусом «Томат з базиліком»

  • 1 склянка (200 мл) крупи кіноа (є в наших дієтично-органічних куточках у «Гастрономічній подорожі» та у ЖК «Виговський». Замінити можна іншою крупою на вибір (рис, перлова, чи пшенична, спельта або арнаут. Також пасуватиме сочевиця і маш)).
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 цибулина ріпчаста
  • 2 зубчики часника
  • 1 болгарський перець
  • 2,5 склянки води
  • 100 г Моцарели ТМ Щедрик
  • 150 г соусу «Томат з базиліком» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • сіль, перець – за смаком

Приготування

Цибулю і болгарський перець дрібно наріжте. У розігріту сковороду з олією викладіть крупу, цибулю, і болгарський перець. Смажте до прозорості цибулі. Далі влийте воду, додайте соус «Томат з базиліком», сіль та перець. Готуйте під кришкою на невеликому вогні 20 хвилин, поки вся рідина не випарується. Час від часу помішуйте вміст сковороди, щоб страва не пригоріла. За декілька хвилин до готовності посипте страву натертою Моцарелою. Подавайте в гарячому вигляді. Смачного!

Інші рецепти

Курячі нагетси із соусом «Журавлина»

Детальніше 

Картопля, запечена зі сметаною та спеціями

Детальніше 

Птиця, запечена з вершками

Детальніше 

Пряний угорський вишневий суп

Детальніше 

Моркв’яні оладки

Детальніше 

Замовте дзвінок