Твій ідеальний рецепт

Кебаб у лаваші з томатно-медовим соусом

Кебаб у лаваші з томатно-медовим соусом

Фарш:

● 450 г фаршу із яловичини

● 150 г фаршу із курячого філе

● 1 ріпчаста цибулина

● сіль та перець за смаком

● мелений кмин

● кінза

● 40 г олії

Соус:

● 80 г соусу томатного «Краснодарський» ТМ Щедрик

● соус «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик (також його смачно використати для подачі)

● 100 г маринованих огірків ТМ Щедрик

● 40 г меду

● 5 г кінзи

● 1 синя цибулина

Для подачі:

● 2 піти або 2 листи лаваша

● 1 огірок

● 80 г Бринзи або Адигейського сиру ТМ Щедрик (за смаком)

Приготування

Фарш: змішайте подрібнену яловичину з дрібно нарізаною цибулею, кінзою та подрібненим у блендері курячим філе. Додайте сіль, перець, кмин (лайфхак: 10 г солі на кг фаршу жирністю не більше ніж 10%). Трохи змочивши фарш водою, сформуйте ковбаски на шпажці.

Соус: огірок і синю цибулю наріжте середніми кубиками, додайте соуси і нарізану зелень.

Ковбаски з фаршу обсмажте з усіх боків до рум’яної скоринки.

У піту або ж лаваш покладіть подрібнений сир і кебаб. Накривши кришкою, підрум’яньте на сковороді з двох боків. Подавайте, поливши соусом «Слива зі спеціями» і посипавши зеленню.

Інші рецепти

Чакапулі із соусом «Слива зі спеціями»

Детальніше 

Корисний яблучно-селеровий салат із соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Простий щербет з вареного згущеного молока ТМ Щедрик

Детальніше 

Тости з бринзою, беконом і перепелиними яйцями

Детальніше 

Качине філе з вишнями

Детальніше 

Замовте дзвінок