Твій ідеальний рецепт

Картопля, запечена з  бринзою та сиром з прянощами

Картопля, запечена з бринзою та сиром з прянощами

  • 1 кг картоплі
  • 100 г масла ТМ Щедрик
  • петрушка, кріп – по одному пучку
  • 300 г бринзи ТМ Щедрик
  • 200 г сиру з прянощами ТМ Щедрик
  • 100 г сметани 15% ТМ Щедрик
  • 1 зубчик часнику
  • 1 щіпка чорного меленого перцю

Приготування

Картоплю гарно вимийте, але не чистіть. Виріжте у кожній картоплині серединку. Покладіть туди по шматочку масла. Тим часом наріжте петрушку, кріп та часник (або подрібніть у блендері).

Виделкою розімніть бринзу та сметану, додайте зелень і гарненько перемішайте.

У картоплю з маслом покладіть начинку із бринзи, сметани та зелені. Загорніть кожну картоплину у фольгу і покладіть запікатися у мангал до жару. Коли картопля дійте до готовноті, дістаньте її з фольги і кожну картоплину зверху посипте ще натертим сиром з прянощами. Подавайте, прикрасивши зеленню.

Інші рецепти

Кебаб у лаваші з томатно-медовим соусом

Детальніше 

Закуска «Ялинкові кульки»

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Яблучний пиріг із сиропом «Солона карамель»

Детальніше 

«Краннач» за шотландським рецептом

Детальніше 

Замовте дзвінок