Твій ідеальний рецепт

Карпаччо з буряка

Карпаччо з буряка

  • 2 невеличкі головки буряка
  • упаковка фети ТМ Щедрик
  • перець, прованські трави
  • кедрові горішки
  • соус «Лимон з базиліком»

Приготування

Буряк відваріть і, якщо встигаєте, підпечіть в духовці. Готовий буряк дуже тоненькою нашинкуйте. Фету розтовчіть виделкою і викладіть по чайній ложці сиру на кожне кільце буряка. Посипте прованськими травами та свіжомеленим чорним перцем. Довершіть страву підсмаженими на сухій пательні кедровими горішками і візерунком із густого бальзаміку.

Інші рецепти

Фруктові кекси

Детальніше 

Йогуртово-полуничне желе

Детальніше 

Курячі нагетси із соусом «Журавлина»

Детальніше 

Риба в горщиках

Детальніше 

Лазанья «аль форно»

Детальніше 

Замовте дзвінок