Твій ідеальний рецепт

Карпаччо з буряка

Карпаччо з буряка

  • 2 невеличкі головки буряка
  • упаковка фети ТМ Щедрик
  • перець, прованські трави
  • кедрові горішки
  • соус «Лимон з базиліком»

Приготування

Буряк відваріть і, якщо встигаєте, підпечіть в духовці. Готовий буряк дуже тоненькою нашинкуйте. Фету розтовчіть виделкою і викладіть по чайній ложці сиру на кожне кільце буряка. Посипте прованськими травами та свіжомеленим чорним перцем. Довершіть страву підсмаженими на сухій пательні кедровими горішками і візерунком із густого бальзаміку.

Інші рецепти

Запечені мідії із соусом «Калина»

Детальніше 

Різдвяний «Штоллен»

Детальніше 

Макаронна запіканка з м’ясним фаршем

Детальніше 

Холодний борщ на заквасці

Детальніше 

Суп-пюре з цвітної капусти

Детальніше 

Замовте дзвінок