Твій ідеальний рецепт

Яблучний пиріг із сиропом «Солона карамель»

Яблучний пиріг із сиропом «Солона карамель»

  • 200 г борошна
  • 2 яйця
  • 2 яблука
  • 2 ч. л. «Цедри лимона в пряному сиропі» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 200 мл ряжанки ТМ Щедрик
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • 60 мл сиропу «Солона карамель» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 4 ст. л. цукру
  • 10 г кориці
  • 10 г соди
  • щіпка солі

Приготування

Яйця збийте з цукром і сіллю. Додайте м’яке масло, ряжанку, «Цедру лимона в пряному сиропі» і перемішайте до однорідності. Поступово додавайте просіяне борошно, змішане з содою, і замісіть тісто. Викладіть його у форму для випікання, попередньо змащену маслом.
Яблука очистіть від шкірки і насіння і поріжте на шматочки. Викладіть яблука зверху на тісто, посипте корицею, а також полийте сиропом «Солона карамель».
Тепер відправте яблучний пиріг в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою. Коли пиріг готовий – дайте йому трохи охолонути, вийміть з форми і подавайте до чаю або холодного молока. Це такаааа смакота!

Інші рецепти

Творожний торт без випічки

Детальніше 

Салат з моцареллою і апельсином

Детальніше 

Паста «алла норма»

Детальніше 

Гречані млинці з грибами

Детальніше 

Сирний салат з виноградом

Детальніше 

Замовте дзвінок