Твій ідеальний рецепт

Яблучний пиріг із сиропом «Солона карамель»

Яблучний пиріг із сиропом «Солона карамель»

  • 200 г борошна
  • 2 яйця
  • 2 яблука
  • 2 ч. л. «Цедри лимона в пряному сиропі» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 200 мл ряжанки ТМ Щедрик
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • 60 мл сиропу «Солона карамель» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 4 ст. л. цукру
  • 10 г кориці
  • 10 г соди
  • щіпка солі

Приготування

Яйця збийте з цукром і сіллю. Додайте м’яке масло, ряжанку, «Цедру лимона в пряному сиропі» і перемішайте до однорідності. Поступово додавайте просіяне борошно, змішане з содою, і замісіть тісто. Викладіть його у форму для випікання, попередньо змащену маслом.
Яблука очистіть від шкірки і насіння і поріжте на шматочки. Викладіть яблука зверху на тісто, посипте корицею, а також полийте сиропом «Солона карамель».
Тепер відправте яблучний пиріг в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою. Коли пиріг готовий – дайте йому трохи охолонути, вийміть з форми і подавайте до чаю або холодного молока. Це такаааа смакота!

Інші рецепти

Шоколадні трюфелі в какао

Детальніше 

Гарбузово-йогуртовий пиріг

Детальніше 

Лимонний семіфредо

Детальніше 

Апельсиново-шоколадний торт із пряним ароматом коньяку

Детальніше 

Паста «алла норма»

Детальніше 

Замовте дзвінок