Твій ідеальний рецепт

Італійське сиркове морозиво

Італійське сиркове морозиво

  • 500 г сиру Рікота ТМ Щедрик
  • половинка лимону
  • 300 мл вершків 10% ТМ Щедрик
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • 4 яєчних жовтка
  • 40 г рому
  • 100 г цукру
  • 50 г фісташок.

Приготування

Жовтки збийте з цукром, продовжуючи збивати влийте ром. Сир ретельно збийте з жовтковою масою, додайте цедру лимона. Вершки збийте з маслом і ретельно вимішайте з рікотовою масою. Форму застеліть плівкою, викладіть суміш і розрівняйте. Найкрийте пергаментом і поставте в морозильну камеру на 2–3 години. Готове морозиво дістати з форми, розкласти по креманкам і посипати рубленими фісташками. Морозиво рекомендуємо полити улюбленим топінгом або кленовим сиропом від Щедрик.

Інші рецепти

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Авторський рецепт гарбузової каші від Марії Рудомської

Детальніше 

Гарбузовий крем-суп з сиром

Детальніше 

Макаронна запіканка з м’ясним фаршем

Детальніше 

Налисничок від генерального директора ТОВ ВТП Агропереробка - Рудомської Ольги Юхимівни

Детальніше 

Замовте дзвінок