Твій ідеальний рецепт

Холодний борщ на заквасці

Холодний борщ на заквасці

  • 2 відварених буряка
  • 2 відварені картоплини
  • 2-3 свіжих огірка
  • 1 пучок редису
  • 100 г зеленої цибулі
  • пучок укропу
  • 2 відварених яйця
  • сіль, цукор за смаком
  • 900 г закваски 1% ТМ Щедрик (2 пакети)
  • 5 ст. л. сметани чи салатного йогурту 6% ТМ Щедрик

Приготування

Для приготування холодного борщу мілко нашинкуйте картоплю і яйця, буряк і редис натріть на крупній тертці, огірки та зелену цибулю теж нашинкуйте. Овочі змішайте у мисці, посоліть і додайте цукор за смаком. Додайте сметану чи йогурт, залийте овочі закваскою, змішайте і дайте борщу настоятись хвилин 40. При подачі прикрасьте борщ зеленню, а за бажанням додайте половинку вареного яйця.

Інші рецепти

Ідеальні дієтичні сирники з йогуртом

Детальніше 

Різдвяний «Штоллен»

Детальніше 

Скумбрія, запечена з салатним йогуртом і лимоном

Детальніше 

Легка грецька закуска «Саганакі»

Детальніше 

Окрошка на заквасці

Детальніше 

Замовте дзвінок