Твій ідеальний рецепт

Грузинський легкий  суп «Мацоні»

Грузинський легкий суп «Мацоні»

  • 1,5 склянки рису
  • 1 цибулина
  • 500 г кефіру 2,5% ТМ Щедрик (або 500 г «Сніжку» 3,6%)
  • 1 яйце
  • півпучка зелені (кінза, укроп чи петрушка)
  • кілька щіпок цукру
  • рослинна олія на вибір
  • сіль.

Приготування

Для початку відваріть рис, як ви це робите зазвичай. Дрібно нашинковану цибулю підсмажте до золотистого відтінку на олії в каструлі для супу. Тим часом збийте яйце, додавши трішки води, тоді наріжте зелень. До цибулі додайте зварений рис і кисломолочний напій та вимішайте. Долийте гарячої води, доводячи консистенцію від стану «каша» до «супу». Посоліть і доведіть до кіпіння, тоді додайте кілька щіпок цукру. Через кілька хвилин висипте зелень (найкраще смакуватиме кінза) та яйце з водою (помішуючи).

Інші рецепти

«Краннач» за шотландським рецептом

Детальніше 

Паска «Царська» заварна

Детальніше 

«Пташине молоко»

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

Замовте дзвінок