Твій ідеальний рецепт

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

  • 500 мл молока ТМ Щедрик
  • 1 ч. ложку солі
  • 1 ч. ложку цукру
  • 100 г пшеничного борошна
  • 100 г гречаного борошна
  • 2 ст. ложки олії
  • 3 яйця

Для начинки

  • 350 г шинки
  • 300 г сиру «Рівненський» або «Моцарелла» ТМ Щедрик
  • 4 ст. ложки вершкового масла ТМ Щедрик для смаження

Приготування

Для тіста збийте усі інгредієнти в блендері. Дайте суміші постояти 30 хвилин і напечіть тонесеньких млинців. Секрет: складайте млинці відразу на тарілку, роміщену в поліетиленовий пакет і викладаючи наступний млинець в стопочку — закривайте відразу усю конструкцію пакетом. Таким чином млинці стануть надніжними і не пересохнуть. Для начинки шинку наріжте тонесенькими смужечками. Сир натріть на мілкій тертці. В середину кожного млинця викладайте по 2 столових ложки змішаної начинки та згортайте конвертом. Перед подачею обсмажте їх на гарячій пательні з вершковим маслом з обох сторін до золотистого кольору та відразу подавайте.

Інші рецепти

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9

Детальніше 

Салат із творогом і соусом «Лимон і гірчиця»

Детальніше 

Окрошка на заквасці

Детальніше 

Фінський пиріг

Детальніше 

Гарбузовий мус з прянощами

Детальніше 

Замовте дзвінок