Твій ідеальний рецепт
Фруктові тако
Для тіста:
- 4,5 склянки борошна
- 1 ч. л. розпушувача для тіста
- 1/4 ч. л. солі
- 1/3 склянки какао-порошку
- 50 г масла (розтопленого) ТМ Щедрик
- 4 ст. л. кленового сиропу ТМ Щедрик
- 1-1,5 склянки теплої води
Для начинки:
- 240 г солодкої сиркової маси ТМ Щедрик
- 2 ст. л. сиропу «Лайм» ТМ Щедрик
- фрукти та ягоди — за смаком
Приготування
Змішайте 4 склянки борошна, розпушувач, сіль, какао, масло, сироп та воду. Замішуйте тісто близько 5 хвилин вручну, додаючи додатково борошно, якщо перший варіант тіста занадто липкий. Розділіть тісто на однаков частини, зробіть з них кружечки і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі.
Розкачайте кожну частину тіста в круглий тонкий пласт (1½-2 мм). Обсмажте на антипригарній сковороді млинці по 30 секунд з кожного боку. Готові млинці викладайте на ледь вологі паперові рушнички. Далі наріжте фрукти кубиками, заправте їх сиропом «Лайм» і акуратно перемішайте.
Готові млинці змажте солодкою сирковою масою, а поверху викладіть фруктовий салат. Сформуйте з млинців тако (конвертики).
Нехай смакують!