Твій ідеальний рецепт

Фруктові кекси

Фруктові кекси

  • 300 г абрикосів
  • 200 г борошна
  • 50 г манної крупи
  • 2 ч. л. розпушувачу
  • щіпка солі
  • 75 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 50 г цукру
  • 125 мл кленового сиропу ТМ Щедрик
  • 2 яйця
  • 175 мл молока ТМ Щедрик
  • 50 г меленого мигдалю
  • цукрова пудра за смаком

Приготування

Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. Фрукти ретельно вимийте, видаліть кісточки та наріжте шматочками у 1 см, а мигдаль підсушіть на пательні. Борошно, манну крупу, розпушувач шіпку солі просійте через сито. Масло розтопіть, додайте до нього цукор, кленовий сироп та яйця і добре перемішайте. Разом з молоком додайте до борошняної суміші і збийте за допомогою блендера, а затім до тіста додайте мигдаль і шматочки фруктів. У форми для кексів покладіть паперові формочки, заповніть їх тістом і випікайте хвилин 25-30. Коли кекси охолонуть, прикрасьте їх цукровою пудрою.

Інші рецепти

Сирний діп «Тірокафтері»

Детальніше 

Пряний угорський вишневий суп

Детальніше 

Бланманже з малиною

Детальніше 

Морквяний торт

Детальніше 

Бринза: Пряний, Середземноморський рецепт

Детальніше 

Замовте дзвінок