Твій ідеальний рецепт

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

  • 500 мл молока ТМ Щедрик
  • 3 яйця
  • 50 г цукру
  • 200 г просіяного борошна
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • цедру та сік одного апельсина.

Приготування

Спочатку в окремій посудині розтопіть на водяній бані масло. Для тіста змішайте яйця, цукор, молоко та борошно, наприкінці влийте масло. З апельсину зніміть цедру, тоненько нашинкуйте, а з самого плода вичавіть сік. Цитрусову суміш додайте в тісто і поставте на 30 хв у холодильник. Смажте тоненькі млинці, тоді дайте їм охолонути. Для начинки візьміть улюблену сиркову масу ТМ Щедрик, а готову страву полийте топінгом за смаком (доречі, він є у нас і апельсиновий, і персиковий, і банановий, і навіть з ківі, дині та ананасу).

Інші рецепти

Гарбузовий мус з прянощами

Детальніше 

Салат з полуницею та фетою

Детальніше 

Яблучний тарт з вареним згущеним молоком

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Кіноа з овочами і соусом «Томат з базиліком»

Детальніше 

Замовте дзвінок