Твій ідеальний рецепт

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

  • 500 мл молока ТМ Щедрик
  • 3 яйця
  • 50 г цукру
  • 200 г просіяного борошна
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • цедру та сік одного апельсина.

Приготування

Спочатку в окремій посудині розтопіть на водяній бані масло. Для тіста змішайте яйця, цукор, молоко та борошно, наприкінці влийте масло. З апельсину зніміть цедру, тоненько нашинкуйте, а з самого плода вичавіть сік. Цитрусову суміш додайте в тісто і поставте на 30 хв у холодильник. Смажте тоненькі млинці, тоді дайте їм охолонути. Для начинки візьміть улюблену сиркову масу ТМ Щедрик, а готову страву полийте топінгом за смаком (доречі, він є у нас і апельсиновий, і персиковий, і банановий, і навіть з ківі, дині та ананасу).

Інші рецепти

Смажений Адигейський сир із малиновим соусом

Детальніше 

Дієтична куряча грудинка

Детальніше 

Морквяний торт

Детальніше 

Торт «П'яна вишня»

Детальніше 

Курячі нагетси із соусом «Журавлина»

Детальніше 

Замовте дзвінок