Французький рататуй з двома видами сиру

Французький рататуй з двома видами сиру

  • 4 помідори
  • 2 баклажани
  • 1 цукіні
  • 2 кабачки
  • 150 г сиру «Моцарелла» ТМ Щедрик
  • 50 г сиру «Адигейський» ТМ Щедрик
  • ½ ріпчастої цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • оливкова олія
  • ½ склянки томатної пасти
  • сіль, перець, прованські трави за смаком.

Приготування

Для соусу на сковороді в оливковій олії обсмажте нашинковану цибулю, додайте 2 нашинкованих помідора без шкірки, через 3 хвилини томатну пасту і розчавлений часник. Соус підсоліть та поперчіть за смаком, вимішайте. Частину суміші вилийте в форму для запікання. Баклажани, кабачки, помідори, цукіні дуже тоненько наріжте на кільця на шматочки такої ж товщини сир. Тоді по черзі викладіть наші продукти так: баклажан, помідор, «Моцарелла», кабачок, цукіні, сир «Адигейський», все залийте соусом та посипте сушеними травами. Запікайте 40 хв. при температурі 200 градусів.

Замовте дзвінок