Твій ідеальний рецепт

Французький рататуй з двома видами сиру

Французький рататуй з двома видами сиру

  • 4 помідори
  • 2 баклажани
  • 1 цукіні
  • 2 кабачки
  • 150 г сиру «Моцарелла» ТМ Щедрик
  • 50 г сиру «Адигейський» ТМ Щедрик
  • ½ ріпчастої цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • оливкова олія
  • ½ склянки томатної пасти
  • сіль, перець, прованські трави за смаком.

Приготування

Для соусу на пательні в оливковій олії обсмажте нашинковану цибулю, додайте 2 нашинкованих помідора без шкірки, через хвилини три томатну пасту і розчавлений часник. Соус підсоліть та поперчіть за смаком, гарно вимішайте. Частину суміші вилийте в форму для запікання. Баклажани, кабачки, помідори, цукіні дуже тоненько наріжте на кільця на шматочки такої ж товщини сир. Тоді по черзі викладіть наші продукти так: баклажан, помідор, «Моцарелла», кабачок, цукіні, сир «Адигейський», все залийте соусом та посипте сушеними травами. Запікайте 40 хв. при температурі 200 градусів.

Інші рецепти

Грецька страва «Мелідзанес»

Детальніше 

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»

Детальніше 

Сирник «Іриска»

Детальніше 

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Домашні іриски

Детальніше 

Замовте дзвінок