Твій ідеальний рецепт

Уха з карасів

Уха з карасів

  • 1 л води
  • 1 кг карасів
  • упаковка молока ТМ Щедрик
  • 500 мл вершків 35% ТМ Щедрик
  • 5 великих картоплин
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • пучок зелені (кріп та петрушка)
  • спеції - сіль, лавровий лист, коріандр, тим’ян, перець білий горошком, перець чорний мелений, базилік за смаком

Приготування

Карасі почистіть, видаліть жабри, почистіть від луски і поріжте на шматочки. Почистіть та наріжте картоплю, поставте варитися. Цибулину просто очистіть від шкірки та киньте варитися до картоплі. Морквину почистіть та потріть на тертці, додайте варитися. Тоді до супу вкиньте попередньо очищені та нарізані шматочки риби.

Коли суміш закипить, влийте молоко, вершки і додайте спеції та сіль. Коли суміш знову закипить, зніміть з вогню і додайте дрібно нашинковані кріп та петрушку. Подавайте разом із улюбленими канапками. Дуже смачно буде із домашнім хлібом, спеченим за нашим рецептом.

Інші рецепти

Печінковий торт з фетою

Детальніше 

Напій на основі вареного згущеного молока ТМ Щедрик

Детальніше 

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Детальніше 

Закуска з персиків

Детальніше 

Бланманже з малиною

Детальніше 

Замовте дзвінок