Твій ідеальний рецепт

Фінський пиріг

Фінський пиріг

  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 2 курячих яйця
  • 125 г пшеничного борона
  • 100 г сиру «Надуги» ТМ Щедрик
  • 200 г цукрової пудри
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 400 г чорниці
  • 250 г сметани ТМ Щедрик
  • 1 ч.л. ванільної есенції чи пакетик ваніліну

Приготування

Збийте масло з 150 г цукрової пудри, додайте одне яйце. Борошно просійте, змішайте з розпушувачем. Додайте сир, замісіть тісто. Викладіть дно і стінки форми для запікання тістом, поставте в духовку, розігріту до 200’С на 10 хвилин, дістаньте. Сметану бажано відцідити на ніч в марлі. Збийте її з 50 г цукрової пудри і ванількою до однорідної консистенції, додайте 1 яйце і ще раз збийте. Акуратно перемішайте з чорницею, викладіть начинку в підпечений корж і поставте у духовку (180'С) ще на хвилин 40 хв. - годину до готовності.

Інші рецепти

Соуси на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Вівсяне печиво з медом

Детальніше 

Польське печиво-пиріг «Мазурка»

Детальніше 

Шоколадні трюфелі в какао

Детальніше 

Замовте дзвінок