Твій ідеальний рецепт

Фінський пиріг

Фінський пиріг

  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 2 курячих яйця
  • 125 г пшеничного борона
  • 100 г сиру «Надуги» ТМ Щедрик
  • 200 г цукрової пудри
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 400 г чорниці
  • 250 г сметани ТМ Щедрик
  • 1 ч.л. ванільної есенції чи пакетик ваніліну

Приготування

Збийте масло з 150 г цукрової пудри, додайте одне яйце. Борошно просійте, змішайте з розпушувачем. Додайте сир, замісіть тісто. Викладіть дно і стінки форми для запікання тістом, поставте в духовку, розігріту до 200’С на 10 хвилин, дістаньте. Сметану бажано відцідити на ніч в марлі. Збийте її з 50 г цукрової пудри і ванількою до однорідної консистенції, додайте 1 яйце і ще раз збийте. Акуратно перемішайте з чорницею, викладіть начинку в підпечений корж і поставте у духовку (180'С) ще на хвилин 40 хв. - годину до готовності.

Інші рецепти

Різдвяний «Штоллен»

Детальніше 

Традиційна молдавська та румунська страва Плацинда

Детальніше 

Авторський рецепт гарбузової каші від Марії Рудомської

Детальніше 

Дієтична запіканка зі шпинатом та Рікотою

Детальніше 

Рулет із шпинату і крем-сиру

Детальніше 

Замовте дзвінок