Твій ідеальний рецепт

Еклери з вершково-творожним кремом

Еклери з вершково-творожним кремом

  • 1 склянка пшеничного борошна
  • 1 склянка води
  • 100 г масла ТМ Щедрик
  • 4 курячих яйця
  • сіль
  • 200 г ванільної сиркової маси ТМ Щедрик
  • 100 мл сиропу «Французька ваніль» ТМ Щедрик
  • 200 мл вершків 35% ТМ Щедрик

Приготування

Воду доведіть до кипіння з маслом і сіллю. Помішуючи, всипте борошно, зменшіть вогонь, розітріть масу до однорідності і зніміть з плити. Коли трішки остигне, продовжуючи розтирати, по одному вбийте яйця.

За допомогою кондитерського мішка на змащене деко відсадіть кульки з тіста розміром з грецький горіх на великій відстані один від одного. Випікайте в добре розігрітій духовці. Через хвилин 10 після початку випікання, коли тістечка піднімуться і підрум’яняться, зменшіть вогонь і продовжуйте випікати ще хвилин 10-15.

Готові остиглі тістечка наповніть кремом з кондитерського мішка. Для його приготування ванільну сиркову масу вимішайте з сиропом, додайте збиті вершки. Все легенько перемішайте і збийте до пишності.

Інші рецепти

Торт «Серце для коханого»

Детальніше 

Картопляні млинці

Детальніше 

Грецька страва «Мелідзанес»

Детальніше 

Моркв’яні оладки

Детальніше 

Салат з полуницею та фетою

Детальніше 

Замовте дзвінок