Твій ідеальний рецепт
Еклери з вершково-сирним кремом
- 1 склянка пшеничного борошна
- 1 склянка води
- 100 г масла ТМ Щедрик
- 4 курячих яйця
- сіль
- 200 г ванільної сиркової маси ТМ Щедрик
- 100 мл сиропу «Французька ваніль» ТМ Щедрик
- 200 мл вершків 35% ТМ Щедрик
Приготування
Воду доведіть до кипіння з маслом і сіллю. Помішуючи, всипте борошно, зменшіть вогонь, розітріть масу до однорідності і зніміть з плити. Коли трішки охолоне, продовжуючи розтирати, по одному вбийте яйця.
За допомогою кондитерського мішка на змащене деко відсадіть кульки з тіста розміром з грецький горіх на великій відстані один від одного. Випікайте в добре розігрітій духовці. Через хвилин 10 після початку випікання, коли тістечка піднімуться і підрум’яняться, зменшіть вогонь і продовжуйте випікати ще хвилин 10-15.
Готові озолоджен тістечка наповніть кремом з кондитерського мішка. Для його приготування ванільну сиркову масу вимішайте з сиропом, додайте збиті вершки. Все легенько перемішайте і збийте до пишності.