Твій ідеальний рецепт

Дорада в духовці з оливками  із соусом «Лимон з базиліком»

Дорада в духовці з оливками із соусом «Лимон з базиліком»

  • 2 доради
  • 15 оливок
  • 150 г соусу «Лимон з базиліком» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 4 гілочки петрушки
  • 3 ложки оливкової олії
  • сіль, чорний перець мелений, паприка мелена

Приготування

Дораду очистіть, вийміть нутрощі і добре промийте. Нарізати тушки не потрібно. Натріть рибу зсередини і зовні сумішшю солі, перцю і солодкої паприки. Пропорції на свій розсуд. Залиште рибу на деякий час маринуватися у спеціях.

Наріжте оливки навпіл. Якщо вони з кісточками, можете використовувати цілими. Зсередини намажте рибу соусом «Лимон з базиліком» і покладіть по кілька оливок.

Форму для запікання змастіть олією, туди викладіть рибу. Для золотистої скоринки намажте дораду зверху оливковою олією, поруч покладіть оливки, які залишилися.

Відправте рибу в духовку і запікайте близько 20 хвилин при 200 градусів.

Інші рецепти

Сендвіч з куркою

Детальніше 

Сирна паска з сухофруктами

Детальніше 

Запечені яблука з варенням і солодким сиром

Детальніше 

Польське печиво-пиріг «Мазурка»

Детальніше 

Французький рататуй з двома видами сиру

Детальніше 

Замовте дзвінок