Твій ідеальний рецепт

Дорада в духовці з оливками  із соусом «Лимон з базиліком»

Дорада в духовці з оливками із соусом «Лимон з базиліком»

  • 2 доради
  • 15 оливок
  • 150 г соусу «Лимон з базиліком» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 4 гілочки петрушки
  • 3 ложки оливкової олії
  • сіль, чорний перець мелений, паприка мелена

Приготування

Дораду очистіть, вийміть нутрощі і добре промийте. Нарізати тушки не потрібно. Натріть рибу зсередини і зовні сумішшю солі, перцю і солодкої паприки. Пропорції на свій розсуд. Залиште рибу на деякий час маринуватися у спеціях.

Наріжте оливки навпіл. Якщо вони з кісточками, можете використовувати цілими. Зсередини намажте рибу соусом «Лимон з базиліком» і покладіть по кілька оливок.

Форму для запікання змастіть олією, туди викладіть рибу. Для золотистої скоринки намажте дораду зверху оливковою олією, поруч покладіть оливки, які залишилися.

Відправте рибу в духовку і запікайте близько 20 хвилин при 200 градусів.

Інші рецепти

Окрошка на заквасці

Детальніше 

Напій на основі вареного згущеного молока ТМ Щедрик

Детальніше 

Швидкі фаршировані яблука

Детальніше 

Яблучний пиріг із сиропом «Солона карамель»

Детальніше 

Салат з копченою куркою «Зимовий вечір»

Детальніше 

Замовте дзвінок