Твій ідеальний рецепт

Дорада в духовці з оливками  із соусом «Лимон з базиліком»

Дорада в духовці з оливками із соусом «Лимон з базиліком»

  • 2 доради
  • 15 оливок
  • 150 г соусу «Лимон з базиліком» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 4 гілочки петрушки
  • 3 ложки оливкової олії
  • сіль, чорний перець мелений, паприка мелена

Приготування

Дораду очистіть, вийміть нутрощі і добре промийте. Нарізати тушки не потрібно. Натріть рибу зсередини і зовні сумішшю солі, перцю і солодкої паприки. Пропорції на свій розсуд. Залиште рибу на деякий час маринуватися у спеціях.

Наріжте оливки навпіл. Якщо вони з кісточками, можете використовувати цілими. Зсередини намажте рибу соусом «Лимон з базиліком» і покладіть по кілька оливок.

Форму для запікання змастіть олією, туди викладіть рибу. Для золотистої скоринки намажте дораду зверху оливковою олією, поруч покладіть оливки, які залишилися.

Відправте рибу в духовку і запікайте близько 20 хвилин при 200 градусів.

Інші рецепти

Оселедець по-польськи

Детальніше 

Шашлик в томатно-йогуртовому маринаді

Детальніше 

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

Детальніше 

Окрошка

Детальніше 

Замовте дзвінок