Домашні глазуровані сирки

Домашні глазуровані сирки

  • упаковка солодкої сиркової маси за смаком (350 г)
  • 4 ст. ложки цукру
  • 2 ст. ложки какао
  • 50 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 1 ст. ложка молока ТМ Щедрик

Приготування

Із сиркової маси зробіть заготовки будь-якої форми (якщо маєте спеціальні для морозива чи сирків, чудово) і помістіть на годину в морозильну камеру, аби їх легше було покрити глазуррю. Для її приготування масло кімнатної температури вимішайте з какао і цукром, додайте молоко і поставте миску на парову баню. Ретельно вимішайте до цілковитого розчинення і потрібної консистенції. Тоді кожен сирок облийте шоколадом чи вмочіть у нього і відправте до цілковитого застигання ще на годину-другу в морозильну камеру.

Замовте дзвінок