Твій ідеальний рецепт

Домашні глазуровані сирки

Домашні глазуровані сирки

  • упаковка солодкої сиркової маси за смаком (350 г)
  • 4 ст. ложки цукру
  • 2 ст. ложки какао
  • 50 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 1 ст. ложка молока ТМ Щедрик

Приготування

Із сиркової маси зробіть заготовки будь-якої форми (якщо маєте спеціальні для морозива чи сирків, чудово) і помістіть на годину в морозильну камеру, аби їх легше було покрити глазуррю. Для її приготування масло кімнатної температури вимішайте з какао і цукром, додайте молоко і поставте миску на парову баню. Ретельно вимішайте до цілковитого розчинення і потрібної консистенції. Тоді кожен сирок облийте шоколадом чи вмочіть у нього і відправте до цілковитого застигання ще на годину-другу в морозильну камеру.

Інші рецепти

Тісто для піци на основі кефіру ТМ Щедрик

Детальніше 

Домашня начинка із «Надуг»

Детальніше 

Смачний крем для «Наполеону»

Детальніше 

Фінський пиріг

Детальніше 

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

Замовте дзвінок