Твій ідеальний рецепт

Домашні іриски

Домашні іриски

  • 300 г цукру
  • 120 г меду
  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 150 г сметани ТМ Щедрик
  • 100 г вершків ТМ Щедрик.

Приготування

Мед і цукор вимішайте і поставте на невеликий вогонь. Розтопіть до янтарного кольору, доведіть до кипіння і варіть помішуючи хвилин 5–7. Вершки із сметаною ретельно вимішайте і розігрійте. Тоді до цукру частинами додайте масло кімнатної температури, потім гарячу молочну суміш. Варіть до готовності, яку перевірте наступним чином: капніть трішки на тарілку, дайте охолонути і спробуйте чи влаштує вас консистенція. Візьміть деко, викладіть щедро намащений маслом пергамент (щоб цукерки не прилипли), вилийте туди суміш. Остиглий, але ще м’який ірис розріжте на бажані шматочки.

Інші рецепти

Пиріг «Крихта»

Детальніше 

Грецький пиріг зі шпинатом «Спанакопіта»

Детальніше 

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

Запечені мідії із соусом «Калина»

Детальніше 

Замовте дзвінок