Твій ідеальний рецепт

Домашні іриски

Домашні іриски

  • 300 г цукру
  • 120 г меду
  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 150 г сметани ТМ Щедрик
  • 100 г вершків ТМ Щедрик.

Приготування

Мед і цукор вимішайте і поставте на невеликий вогонь. Розтопіть до янтарного кольору, доведіть до кипіння і варіть помішуючи хвилин 5–7. Вершки із сметаною ретельно вимішайте і розігрійте. Тоді до цукру частинами додайте масло кімнатної температури, потім гарячу молочну суміш. Варіть до готовності, яку перевірте наступним чином: капніть трішки на тарілку, дайте охолонути і спробуйте чи влаштує вас консистенція. Візьміть деко, викладіть щедро намащений маслом пергамент (щоб цукерки не прилипли), вилийте туди суміш. Остиглий, але ще м’який ірис розріжте на бажані шматочки.

Інші рецепти

Пряне лавандове печиво «Мадлен»

Детальніше 

Паста «алла норма»

Детальніше 

Карпаччо з буряка

Детальніше 

Риба в горщиках

Детальніше 

Сирний салат з виноградом

Детальніше 

Замовте дзвінок