Твій ідеальний рецепт

Дерун з гуляшем в соусі «Томат з часником і перцем»
Гуляш зі свинини:
- 1 кг свинини (найкраще шия)
- 1 склянка бульйону
- 200 г соусу «Томат з часником і перцем» ТМ Щедрик (Новинка!)
- 1 ріпчаста цибулина
- 150 г шампіньйонів
- сіль – за смаком
- 70 г підсоленого масла ТМ Щедрик
Деруни:
- 1,5 кг картоплі
- 1 яйце
- 2 ч. л. борошна
- половина цибулини
- рослинна олія для смажіння
- сіль, перець - за смаком
Для подачі:
- сметана 15% ТМ Щедрик
- кабачкова ікра ТМ Щедрик
Приготування
М’ясо поріжте на шматочки розміром приблизно 2х2 см і обсмажте до скоринки на підсоленому маслі. Перекладіть у каструлю для тушкування. Цибулю та шампіньйони поріжте і злегка обсмажте. Посипте борошном, перемішайте, і дайте їм злегка підрум’янитися.
Додайте бульйон та начинку з цибулі, грибів та борошна до м’яса і тушкуйте півгодини. Тоді туди ж додайте соус «Томат з часником і перцем» та сіль і тушкуйте на маленькому вогні ще годину-півтори.
Поки готується гуляш, ми приготуємо деруни. Картоплю почистіть і натріть на дрібній тертці. Туди ж натріть півцибулини. Вбийте одне яйце, додайте сіль, борошно, перець і перемішайте. На велику сковорідку налийте олію і викладіть картопляну суміш товщиною 6-8 мм. Смажте на середньому вогні. Коли знизу утвориться скоринка, переверніть дерун за допомогою двох лопаток на іншу сторону. Перекладіть на тарілку. На одну половинку щедро накладіть гуляш. Загорніть і накрийте другою половиною. Гарно приправте сметаною і кабачковою ікрою, зверху посипавши зеленню.
Інші рецепти

Лазанья «аль форно»
Детальніше
Пряний угорський вишневий суп
Детальніше
Грузинський легкий суп «Мацоні»
Детальніше
Паштет з білої фасолі, перця і рікоти
Детальніше