Твій ідеальний рецепт

Дерун з гуляшем  в соусі «Томат з часником і перцем»

Дерун з гуляшем в соусі «Томат з часником і перцем»

Гуляш зі свинини:

  • 1 кг свинини (найкраще шия)
  • 1 склянка бульйону
  • 200 г соусу  «Томат з часником і перцем» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 150 г шампіньйонів
  • сіль – за смаком
  • 70 г підсоленого масла ТМ Щедрик

Деруни:

  • 1,5 кг картоплі
  • 1 яйце
  • 2 ч. л. борошна
  • половина цибулини
  • рослинна олія для смажіння
  • сіль, перець - за смаком

Для подачі:

  • сметана 15% ТМ Щедрик
  • кабачкова ікра ТМ Щедрик

Приготування

М’ясо поріжте на шматочки розміром приблизно 2х2 см і обсмажте до скоринки на підсоленому маслі. Перекладіть у каструлю для тушкування. Цибулю та шампіньйони поріжте і злегка обсмажте. Посипте борошном, перемішайте, і дайте їм злегка підрум’янитися.

Додайте бульйон та начинку з цибулі, грибів та борошна до м’яса і тушкуйте півгодини. Тоді туди ж додайте соус «Томат з часником і перцем» та сіль і тушкуйте на маленькому вогні ще годину-півтори.

Поки готується гуляш, ми приготуємо деруни. Картоплю почистіть і натріть на дрібній тертці. Туди ж натріть півцибулини. Вбийте одне яйце, додайте сіль, борошно, перець і перемішайте. На велику сковорідку налийте олію і викладіть картопляну суміш товщиною 6-8 мм. Смажте на середньому вогні. Коли знизу утвориться скоринка, переверніть дерун за допомогою двох лопаток на іншу сторону. Перекладіть на тарілку. На одну половинку щедро накладіть гуляш. Загорніть і накрийте другою половиною. Гарно приправте сметаною і кабачковою ікрою, зверху посипавши зеленню.

Інші рецепти

Італійське сиркове морозиво

Детальніше 

Творожний солоний пиріг із сиром

Детальніше 

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Різдвяний «Штоллен»

Детальніше 

Курка з картоплею під сиром

Детальніше 

Замовте дзвінок