Твій ідеальний рецепт

Бургер з яловичиною

Бургер з яловичиною

  • 6 здобних булочок з кунжутом
  • 120 г сиру Рівненський ТМ Щедрик
  • 2 помідори
  • 30 г олії

На 6 котлет:

  • 600 г яловичини
  • 60 г сала

Соус:

  • 60 г підсирного масла ТМ Щедрик
  • 2 зубці часнику
  • 180 г соусу «Вишня з перцем» ТМ Щедрик
  • 1 синя цибулина
  • 20 г зелені

Приготування

Соус: дрібно наріжте синю цибулю, посічіть зелень, часник наріжте дрібною соломкою. Підсмажте часник на маслі. Додайте вишневий соус, синю цибулю, рубаний часник та зелень.

Булочки підсушіть на сковороді, попередньо розрізавши їх навпіл. Помідори наріжте кружальцями.

Фарш: з’єднайте 600 г яловичини, пропущеної крізь м’ясорубку з грубою насадкою, і 60 г подрібненого сала та трохи відбийте, щоб витиснути зайве повітря з фаршу. Сформуйте кульки з фаршу й роздушіть їх у котлети — так, щоб діаметр був більший від булки на 1-2 см.

На розігріту сковороду або гриль налийте олію. Викладіть котлети, посоліть, поперчіть і, не перевертаючи, смажте 3 хвилини. Потім переверніть, покладіть зверху сир і смажте ще 2 хвилини. На нижню частину булки викладіть котлетки, потім помідор, соус, і накрийте верхньою частиною. Проколіть шпажкою та подавайте до столу.

Інші рецепти

Печінкові млинці з бринзою

Детальніше 

Легка грецька закуска «Саганакі»

Детальніше 

Паска «Царська» заварна

Детальніше 

Домашня начинка із «Надуг»

Детальніше 

Шоколадні трюфелі в какао

Детальніше 

Замовте дзвінок