Твій ідеальний рецепт

Бринза: Пряний, Середземноморський рецепт

Бринза: Пряний, Середземноморський рецепт

  • 3 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 10 маслин без кісточок
  • 1 гілочку розмарину чи кілька щіпок сухого
  • 0,5 склянки білого сухого вина
  • 1 ст.л. яблучного оцету
  • 1 склянку рослинної олії (на вибір за смаком) та перець чорний горошком

Приготування

Цибулини розріжте кожну на 4–6 шматочків, часник і маслини навпіл. В банку викладайте шарами: цибуля, часник, чорний перець, маслини, розмарин і кубики бринзи. Змішайте вино, оцет і олію та залийте отриманим маринадом. Витримайте сир в холодильнику кілька днів.
Така закуска неймовірно смакуватиме з хлібом та вином, чи у салатах.

Інші рецепти

Салат «М’ясний» з хурмою

Детальніше 

Карпаччо з буряка

Детальніше 

Польське печиво-пиріг «Мазурка»

Детальніше 

Шоколадні млинці на йогурті

Детальніше 

Салат з копченою куркою «Зимовий вечір»

Детальніше 

Замовте дзвінок