Твій ідеальний рецепт

Болгарський кисломолочний суп «Таратор»

Болгарський кисломолочний суп «Таратор»

  • 0,5 склянки очищених грецьких горіхів
  • 6-8 гілочок укропу
  • 2 пакети закваски ТМ Щедрик
  • 100 мл олії
  • сіль, перець за смаком
  • 4 зубчики часнику
  • 4 шт. огірків

Приготування

Для початку огірки ретельно вимийте, обсушіть і відріжте кінчики, затім наріжте тонкою соломкою і злегка посипте сіллю, щоб вони пустили сік. Часник почистіть і розітріть в ступці разом з половиною горіхів до утворення однорідної маси. Закваску перелийте в миску і додайте горіхи з часником, добре вимішайте. Потім долийте олії і ретельно збийте. Решту горіхів поріжте ножем, додайте до супу разом з огірками і мілко нарізаним укропом. Готовий суп добре перемішайте і подавайте до столу.

Інші рецепти

Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Детальніше 

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Салат із творогом і соусом «Лимон і гірчиця»

Детальніше 

Пиріг з творожною начинкою

Детальніше 

Птиця, запечена з вершками

Детальніше 

Замовте дзвінок