Твій ідеальний рецепт
Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою
- 2 склянки борошна
- 400-500 мл молока ТМ Щедрик
- 2 яйця
- 50 г вершкового масла ТМ Щедрик
- 75 г волоських горіхів
- 50 г кураги
- 1 банка вареного згущеного молока ТМ Щедрик
- олія
- щіпка солі.
Приготування
Для випікання млинців просійте борошно та змішайте з щіпкою солі. Збийте яйця із молоком, поступово додавайте борошно, розмішуючи тісто, так щоб не було грудок. Потім додайте у тісто 2–3 ст. ложки рослинної олії, ретельно розмішайте. Випікайте тонкі млинці до золотавого кольору на розпеченій сковорідці, змащеній олією. Для начинки очищену курагу залийте окропом, через 1 хвилину відкиньте на друшляк. Варене згущене молоко трішки підігрійте, потім змішайте із вершковим маслом. Перемажте кремом млинці, склавши гірко. Готовий торт із боків і зверху намажте згущеним молоком, прикрасьте курагою та горіхами. Частину горіхів і кураги можна подрібнити і додати в крем.