Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

  • 2 склянки борошна
  • 400-500 мл молока ТМ Щедрик
  • 2 яйця
  • 50 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 75 г волоських горіхів
  • 50 г кураги
  • 1 банка вареного згущеного молока ТМ Щедрик
  • олія
  • щіпка солі.

Приготування

Для випікання млинців просійте борошно та змішайте з щіпкою солі. Збийте яйця із молоком, поступово додавайте борошно, розмішуючи тісто, так щоб не було грудок. Потім додайте у тісто 2–3 ст. ложки рослинної олії, ретельно розмішайте. Випікайте тонкі млинці до золотавого кольору на розпеченій сковорідці, змащеній олією. Для начинки очищену курагу залийте окропом, через 1 хвилину відкиньте на друшляк. Варене згущене молоко трішки підігрійте, потім змішайте із вершковим маслом. Перемажте кремом млинці, склавши гірко. Готовий торт із боків і зверху намажте згущеним молоком, прикрасьте курагою та горіхами. Частину горіхів і кураги можна подрібнити і додати в крем.

Замовте дзвінок