Твій ідеальний рецепт

Бланманже з малиною

Бланманже з малиною

  • 1,5 склянки холодних вершків ТМ Щедрик
  • ¾ склянки молока ТМ Щедрик
  • ¾ склянки меленого мигдалю, за бажанням можна замінити мигдалевим натуральним сиропом ТМ Щедрик
  • ½ склянки цукру
  • 30 г желатину
  • 3 ст. л. холодної води
  • 2 ч. л. ванільного екстракту (або кілька ложок ванільного сиропу ТМ Щедрик)
  • 1 склянка малини
  • малиновий топінг ТМ Щедрик

Приготування

Для початку молоко, мигдаль і цукор змішайте у каструлі і поставте на середній вогонь. Помішуючи, варіть до повного розчинення цукру. Тим часом желатин залийте трьома ложками холодної води. Коли желатин набухне, підігрійте його на плиті (але не доводьте до кипіння) або у мікрохвильовці протягом 15 секунд. Так, влийте желатин до молочної суміші, ретельно розмішайте і зніміть з вогню. Перелийте усе в миску, додайте ванільний екстракт і поставте на миску з льодом, щоб помішуючи, остудити суміш. Коли вона достатньо остигне (але не повинна застигнути повністю), за допомогою лопатки введіть холодні вершки, акуратно перемішайте і додайте ягідки. Суміш перелийте до зручних формочок і помістіть у холодильник мінімум на 3 години. Прикрасьте готове бланманже свіжими ягодами малини і малиновим топінгом Щедрик.

Інші рецепти

Цибулевий пиріг від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Картопляні млинці

Детальніше 

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Грецький пиріг зі шпинатом «Спанакопіта»

Детальніше 

Творожний торт без випічки

Детальніше 

Замовте дзвінок