Твій ідеальний рецепт

Бездріжджова шоколадна паска

Бездріжджова шоколадна паска

  • 200 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 4 ст. л. какао
  • 1,5 склянки цукру
  • пакетик ванільного цукру
  • 0,5 склянки вершків ТМ Щедрик
  • 2 склянка борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 4 яйця
  • 1 плитка чорного шоколаду
  • жменя мигдалю чи волоського горіха.

Приготування

Вершкове масло розтопіть на слабкому вогні чи водяній бані, додайте какао, ванільний цукор і цукор звичайний. Вимішайте до повного розчинення цукру. Потім додайте пів склянки молока, поставте масу на слабкий вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Суміш повинна стати однорідною і коли вона повністю остигне, додайте борошно і розпушувач та вимішайте. Тоді додайте яйця і ретельно збийте до однорідності. Подрібнений шоколад та горіхи всипте в шоколадну масу і вимішайте. Розлийте у форми. Після випікання прикрасьте, за бажанням можна використати суміш з вареного згущеного молока та масла і прикрасити горіхами.

Інші рецепти

Соуси на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

«Міні-кіш» з кабачком і шпинатом

Детальніше 

Сирник «Іриска»

Детальніше 

Манні млинці з бананами

Детальніше 

Грецький пиріг зі шпинатом «Спанакопіта»

Детальніше 

Замовте дзвінок