Твій ідеальний рецепт
Бездріжджова шоколадна паска
- 200 г вершкового масла ТМ Щедрик
- 4 ст. л. какао
- 1,5 склянки цукру
- пакетик ванільного цукру
- 0,5 склянки вершків ТМ Щедрик
- 2 склянка борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 4 яйця
- 1 плитка чорного шоколаду
- жменя мигдалю чи волоського горіха.
Приготування
Вершкове масло розтопіть на слабкому вогні чи водяній бані, додайте какао, ванільний цукор і цукор звичайний. Вимішайте до повного розчинення цукру. Потім додайте пів склянки молока, поставте масу на слабкий вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Суміш повинна стати однорідною і, коли вона повністю вихолоне, додайте борошно і розпушувач та вимішайте. Тоді додайте яйця і ретельно збийте до однорідності. Подрібнений шоколад та горіхи всипте в шоколадну масу і вимішайте. Розлийте у форми. Після випікання прикрасьте, можна використати суміш з вареного згущеного молока та масла і прикрасити горіхами.