Шашлик в томатно-йогуртовому маринаді

Шашлик в томатно-йогуртовому маринаді

  • 800 г м’яса за смаком (рекомендуємо телятину)
  • 0,5 кг салатного йогурту ТМ Щедрик
  • 200 мл томатного соку ТМ Щедрик
  • 2 зубці часнику
  • 4 цибулини
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • суміш перців мелена, гвоздика, кардамон, лавровий лист за смаком

Приготування

Наріжте м’ясо кубиками. Додайте до нього дрібно нарізані часник та цибулю (3 шт.). Додайте суміш перців, гвоздику, кардамон та лавровий лист за смаком. Перемішайте усе це із салатним йогуртом, залийте томатним соком і залиште маринуватися на ніч.

Цибулину, що лишилася, наріжте кружечками. Вийміть м’ясо з маринаду і нанизуйте на шампури, чергуючи із кружечками цибулі. Смажте на мангалі до готовності.

Замовте дзвінок