Твій ідеальний рецепт
Банош
- 100 г кукурудзяної крупи
- 180 г сметани ТМ Щедрик (можна відцідити протягом ночі)
- 200 мл молока ТМ Щедрик
- 100 г бринзи ТМ Щедрик
- 150 г сала з м'ясним прошарком (для шкварок)
- сіль за смаком.
Приготування
У каструлю наливайте трішки води, доведіть до кипіння, тоді влийте молоко і додайте сметану. Усе ретельно вимішайте, знову доведіть до кипіння та посоліть. Усипте кукурудзяну крупу і варіть до готовності (процес займає 10–15 хв). Паралельно підсмажте сало та натріть сир (бринзу можна також поламати руками на невеликі шматочки). Подавайте зі шкварками та сиром