Твій ідеальний рецепт

Банош

Банош

  • 100 г кукурудзяної крупи
  • 180 г сметани ТМ Щедрик (можна відцідити протягом ночі)
  • 200 мл молока ТМ Щедрик
  • 100 г бринзи ТМ Щедрик
  • 150 г сала з м'ясним прошарком (для шкварок)
  • сіль за смаком.

Приготування

В каструлю наливайте трішки води, доведіть до кипіння, тоді влийте молоко і додайте сметану. Все ретельно вимішайте, знову доведіть до кипіння та посоліть. Всипте кукурудзяну крупу і варіть до готовності (процес займає 10–15 хв). Паралельно підсмажте сало та натріть сир (бринзу можна також поламати руками на невеликі шматочки). Подавайте зі шкварками та сиром, чи за бажанням з чимось одним!

Інші рецепти

Грузинський легкий суп «Мацоні»

Детальніше 

Картопляні млинці

Детальніше 

Балканські кабачкові оладки з бринзою

Детальніше 

Яйця зі смаком Карбонари

Детальніше 

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Детальніше 

Замовте дзвінок