Твій ідеальний рецепт

Бананово-сирна запіканка

Бананово-сирна запіканка

  • 1 пачка (500 г) сиру «Надуги» ТМ Щедрик
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 яйця
  • 10 г ванільного цукру
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 4 ст. л. бананового наповнювача ТМ Щедрик
  • 2 ст. л. масла ТМ Щедрик
  • 100 г вершків 35% ТМ Щедрик

Приготування

Відокреміть білки від жовтків. У чашу блендера викладіть сир «Надуги», влийте вершки, додайте банановий наповнювач, цукор, ванільний цукор, жовтки яєць і гарно перемішайте до однорідної маси. Помаленьку всипте манну крупу так, щоб не було комочків. Тепер збийте білки до крутих піків (консистенція, що не розтікається) і акуратно з’єднайте з творожно-манною масою, перемішуючи в одному напрямку.

Форму для випікання попередньо змажте маслом, а тоді вилийте туди увесь вміст. У розігріту до 180 градусів духовку поставте форму з майбутнім суфле. Випікайте приблизно 30 хвилин до легкого зарум’янювання. Таку запіканку легко можна нарізати на шматочки і взяти з собою на пікнік у якості смачного десерту.

Інші рецепти

Пряний угорський вишневий суп

Детальніше 

Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Детальніше 

Скумбрія, запечена з салатним йогуртом і лимоном

Детальніше 

Суфле з риби кінг-кліп

Детальніше 

Балканський соус із бринзою

Детальніше 

Замовте дзвінок