Твій ідеальний рецепт

Балканські кабачкові оладки з бринзою

Балканські кабачкові оладки з бринзою

  • 1 кабачок
  • 2 ст. ложки манної крупи
  • 1/2 склянки вершків ТМ Щедрик
  • 1 яйце
  • 2 ст. ложки натертої бринзи ТМ Щедрик
  • 4 ст. ложки сметани ТМ Щедрик
  • 3 ст. ложки соняшникової олії
  • 1/2 ч. ложки соди
  • 1 ч. ложку оцету
  • сіль, цукор за смаком
  • салатний йогурт ТМ Щедрик (для подачі)

Приготування

Очищений кабачок наріжте дрібними скибочками. У манну крупу влийте вершки і, добре помішуючи, варіть на слабкому вогні до готовності. Додайте цукор та сіль за смаком, погасіть соду оцетом, збийте яйце та терту бринзу іретельно вимішайте тісто. Дайте йому настоятись хв 10–15 і смажте кабачки як звичайні оладки. Подавайте до столу з йогуртом.

Інші рецепти

Французький рататуй з двома видами сиру

Детальніше 

Чакапулі із соусом «Слива зі спеціями»

Детальніше 

Птиця, запечена з вершками

Детальніше 

Дорада в духовці з оливками із соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Запечені яблука з варенням і солодким сиром

Детальніше 

Замовте дзвінок