Твій ідеальний рецепт

Балканські кабачкові оладки з бринзою

Балканські кабачкові оладки з бринзою

  • 1 кабачок
  • 2 ст. ложки манної крупи
  • 1/2 склянки вершків ТМ Щедрик
  • 1 яйце
  • 2 ст. ложки натертої бринзи ТМ Щедрик
  • 4 ст. ложки сметани ТМ Щедрик
  • 3 ст. ложки соняшникової олії
  • 1/2 ч. ложки соди
  • 1 ч. ложку оцету
  • сіль, цукор за смаком
  • салатний йогурт ТМ Щедрик (для подачі)

Приготування

Очищений кабачок наріжте дрібними скибочками. У манну крупу влийте вершки і, добре помішуючи, варіть на слабкому вогні до готовності. Додайте цукор та сіль за смаком, погасіть соду оцетом, збийте яйце та терту бринзу іретельно вимішайте тісто. Дайте йому настоятись хв 10–15 і смажте кабачки як звичайні оладки. Подавайте до столу з йогуртом.

Інші рецепти

Різдвяний «Штоллен»

Детальніше 

Смажений сир «Адигейський»

Детальніше 

Торт «Снігове рафаелло»

Детальніше 

Сирний суп з білим вином

Детальніше 

Салат з полуницею та фетою

Детальніше 

Замовте дзвінок