Твій ідеальний рецепт

Азу по-татарськи із соусом  «Томат з часником і перцем»

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

  • 600 г телятини
  • 2 цибулини
  • 200 мл води
  • рослинна олія для смажіння
  • 200 г соусу «Томат з часником і перцем» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 3 маринованих огірка ТМ Щедрик
  • 800 г картоплі
  • 3 лаврових листка
  • сіль – за смаком

Приготування

М’ясо помийте, наріжте шматочками, цибулю почистіть і наріжте кільцями. М’ясо злегка обсмажте у сковороді з рослинною олією. Додайте цибулю і обсмажуйте до м’якості. Додайте соус «Томат з часником і перцем», дрібно нарізані мариновані огірки і воду. Тушкуйте під кришкою до готовності м’яса. Картоплю наріжте соломкою і обсмажте до напівготовності. Тоді перекладіть її до м’яса, додайте сіль, лавровий лист, акуратно перемішайте та тушкуйте до готовності.

Інші рецепти

Сирна паска з сухофруктами

Детальніше 

Творожний торт без випічки

Детальніше 

Крем-брюле на вершках 35% ТМ Щедрик

Детальніше 

Хачапурі по-імеретинськи

Детальніше 

Торт від рівнянки Ірени Слути

Детальніше 

Замовте дзвінок