Твій ідеальний рецепт

Азу по-татарськи із соусом  «Томат з часником і перцем»

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

  • 600 г телятини
  • 2 цибулини
  • 200 мл води
  • рослинна олія для смажіння
  • 200 г соусу «Томат з часником і перцем» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 3 маринованих огірка ТМ Щедрик
  • 800 г картоплі
  • 3 лаврових листка
  • сіль – за смаком

Приготування

М’ясо помийте, наріжте шматочками, цибулю почистіть і наріжте кільцями. М’ясо злегка обсмажте у сковороді з рослинною олією. Додайте цибулю і обсмажуйте до м’якості. Додайте соус «Томат з часником і перцем», дрібно нарізані мариновані огірки і воду. Тушкуйте під кришкою до готовності м’яса. Картоплю наріжте соломкою і обсмажте до напівготовності. Тоді перекладіть її до м’яса, додайте сіль, лавровий лист, акуратно перемішайте та тушкуйте до готовності.

Інші рецепти

Творожний торт без випічки

Детальніше 

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»

Детальніше 

Салат із творогом і соусом «Лимон і гірчиця»

Детальніше 

Йогуртово-творожне желе

Детальніше 

Тушкований кролик із соусом «Чорна мородина з прянощами»

Детальніше 

Замовте дзвінок