Твій ідеальний рецепт
Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»
- 600 г телятини
- 2 цибулини
- 200 мл води
- рослинна олія для смажіння
- 200 г соусу «Томат з часником і перцем» ТМ Щедрик (Новинка!)
- 3 маринованих огірка ТМ Щедрик
- 800 г картоплі
- 3 лаврових листка
- сіль – за смаком
Приготування
М’ясо помийте, наріжте шматочками, злегка обсмажте у сковороді з рослинною олією. Цибулю почистіть і наріжте кільцями висипте до мʼяса та обсмажуйте до м’якості. Додайте соус «Томат з часником і перцем», дрібно нарізані мариновані огірки і воду. Тушкуйте під кришкою до готовності м’яса. Картоплю наріжте соломкою і обсмажте до напівготовності. Тоді перекладіть її до м’яса, додайте сіль, лавровий лист, акуратно перемішайте та тушкуйте до готовності.